Projecten

Projecten van Ienze Koekkoek - verstaat.

Kreken Kweken

Kreken Kweken ervaring icoontje

Projectleiding in opdracht van de gemeente Hellevoetsluis voor het Project Kreken Kweken op Voorne-Putten. Doel is om ecologische oevers langs kreken en andere watergang te realiseren.

Planontwikkeling VAB-loket en voucherregeling O-gen

Planontwikkeling VAB-loket en voucherregeling O-gen ervaring icoontje

Betrokken bij het ontwikkelen van een businessplan voor ondersteuning van eigenaren van vrijkomende agrarische bedrijfsgebouwen voor het vinden van nieuwe functies voor de panden.

Nieuwe Natuur Oostkant Dronten

Nieuwe Natuur Oostkant Dronten ervaring icoontje

Proces- en projectbegeleiding voor de ontwikkeling van nieuwe natuur Oostkant Dronten. Het project is een samenwerking tussen de gemeente en agrariërs in het gebied.

De AmerkantOp

De AmerkantOp ervaring icoontje

Samen met Xander Beks begeleid ik een proces om antwoorden te vinden op vraagstukken die er zijn rondom de agrarische sector zoals op het gebied van biodiversiteit, klimaatverandering, duurzame energie, lage inkomsten.

Nieuwe functies voor agrarische erven

Nieuwe functies voor agrarische erven  ervaring icoontje

In het landelijke gebied zijn veel gestopte agrarische bedrijven. Veel agrarische ondernemers overwegen om te stoppen. De provincie Noord-Brabant stelt met VABIMPULS vouchers beschikbaar aan deze ondernemers om met deskundigen en specialisten te zoeken naar alternatieve functies voor erf en de gebouwen en een connectie met de omgeving.

Als deskundige begeleid ik diverse ondernemers in hun zoektocht naar een nieuwe invulling voor het erf.

Natuurinclusieve landbouw met burgerparticipatie (POP3-project)

Proces- en projectbegeleiding van een POP3-project om te komen tot financiële modellen om burgers en niet-agrarische bedrijven te betrekken bij natuurinclusieve landbouw. Eén of enkele modellen worden concreet toegepast op een agrarisch bedrijf.

Warme sanering varkenshouderij

Warme sanering varkenshouderij ervaring icoontje

Coördinator en contactpersoon voor de ‘warme sanering varkenshouderij’ in Barneveld.


Delen